Siirry sisältöön

Tietoa Meistä

Tervetuloa Erobrickziin

Erobrickz syntyi vuonna 2022 Eemil Erosen intohimon ja halun kautta uudistaa tiilirakentamisen kokemus. 15-vuotiaana Eemil perusti Erobrickzin tehdäkseen Legoista jokaisen lapsen lelun. Tiimimme LEGO®-harrastajista, suunnittelijoista ja innovaattoreista tuli yhteen visiona luoda tila, jossa LEGO®-hengen voisi kukoistaa. Taustamme vaihtelevat insinööritieteistä suunnitteluun, ja olemme yhdistäneet taitomme kootaksemme paikan, jossa kaikenikäiset ja -tasoiset rakentajat voivat uppoutua LEGO®-maailman loputtomiin mahdollisuuksiin.

Tarinamme

Vaatimattomista alkujuuristaan lähtien Erobrickz on kehittynyt eloisaksi yhteisöksi, joka saa voimansa LEGO®-harrastajien, suunnittelijoiden ja innovaattoreiden yhteisestä intohimosta. Tiimimme jakaa Eemilin yrittäjähenkisen näkemyksen ja pyrkimyksen rakentaa tila, joka juhlistaa LEGO®-taiteen, kekseliäisyyden ja rajattoman potentiaalin voimaa.

Mitä teemme

Erobrickz on enemmän kuin pelkkä LEGO®-settejä tarjoava markkinapaikka. Olemme dynaaminen yhteisö, joka sitoutuu tukemaan rakentajia luovuuden ja mielikuvituksen vapauttamisessa. Tarjoamme huolella valitun valikoiman LEGO®-tuotteita luotettavilta kumppaneilta ympäri maailmaa. Missiomme ulottuu kuitenkin pidemmälle kuin pelkkien Legojen myyntiin. Olemme täällä luomassa yhteyksiä, sytyttämässä inspiraatiota ja nostamassa LEGO-rakentamisen kokemuksen uusiin ulottuvuuksiin.

Lupauksemme

Laatu, aitous ja asiakastyytyväisyys ovat kaiken toimintamme ytimessä. Jokainen LEGO®-tuote valitaan huolellisesti vastaamaan vaatimuksiamme erinomaisuudesta, kestävyydestä ja innovaatiosta. Nopean toimituksen, reagoivan asiakaspalvelun ja tinkimättömän pyrkimyksen erinomaisuuteen avulla pyrimme tekemään jokaisesta vuorovaikutuksesta Erobrickzin kanssa mieleenpainuvan ja palkitsevan kokemuksen.

Liity Erobrickzin yhteisöön

Olit sitten kokenut LEGO®-harrastaja tai vasta-alkaja LEGO-rakentamisen maailmassa, kutsuvat sinut mukaan tälle jännittävälle matkalle. Liity samanhenkisten rakentajien joukkoon, tutustu uusiin tekniikoihin ja avaa luovuutesi potentiaali Erobrickzin kanssa.

Kiitos, että valitsit Erobrickzin määränpääksesi kaikissa LEGO®-asioissa. Yhdessä rakennamme maailmaa täynnä ihmettä, pala kerrallaan.